Kiinteistöjen sähkötyöt Kankaanpäästä

Sähkö Harri tekee kaikki kiinteistöjen sähkötyöt suunnittelusta asennuksiin ammattitaidolla ja kokemuksella. Kankaanpäästä toimiva yritys palvelee Tampereen ja Porin välisellä alueella erilaisissa kiinteistösähkötöissä. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös jakeluverkkoasennukset, joista voit lukea lisää täältä.

Sähkösuunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi sähkösuunnitelman laatimiseen kannattaakin valita kokenut ammattilainen, joka tietää, miten työ on parasta tehdä. Pätevä sähkömies laatii suunnitelman, jonka pohjalta itse työ on helppo toteuttaa.

Sähköasennus

Sähkö Harrilta saat kaikki kiinteistöjen sähköasennustyöt ammattitaidolla. Yrityksen S1-pätevyydet takaavat, että myös sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävät hoituvat asiantuntevasti

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin sähkötyö, joka vaatii pätevää toteuttajaa? Sähkö Harri tekee kaikki kiinteistöjen sähkötyöt kattavalla alueella: Kankaanpäästä aina Poriin ja Tampereelle asti. S1-pätevöity yritys hoitaa urakan kuin urakan varmalla lopputuloksella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!